Winkelwagen

Zevendagenkaarsen

<< Vorige - Volgende >>


Vela de 7 Dias 'Contra Feitiços'.


Tegen bezweringen en alle invloeden van zwarte magie.

Artikelcode: 406Vela de 7 Dias 'Contra Feitiços'.
In de Afro-Braziliaanse religies Umbanda en Candomblé is het branden van een zevendagenkaars van groot belang om binnen diverse levenssituaties hulp en steun te mogen ervaren. De traditie is van die aard dat de kleur of kleuren van de kaars van belang is om de vibraties ervan op lichaam, geest en algemene toestand inwerking te bieden.

De zevendagenkaars 'Contra Feitiços' is volgens de regels van deze kunst vervaardigd om vrijwel meteen bescherming te vinden in situaties waarin sprake zou zijn van zware magie of heimelijke bezweringen.

Gebruiksaanwijzing:
De kaars is meteen klaar voor gebruik. Zet deze op een plaatsje in huis of werkplaats en steek deze aan met een lucifer, wierookstokje of lighter naar keuze. Laat de kaars rustig branden. De kaars brandt 7 dagen en nachten, maar het is om veiligheidsredenen niet noodzakelijk dit op deze manier na te leven. Je mag dus de kaars uitdoven en vervolgens opnieuw aansteken. Telkens de kaars brandt zal je er de gunstige werking van ondervinden. Je mag de kaars eveneens gebruiken voor iemand anders. In dat geval leg je gewoon een foto van de persoon in kwestie met de beeldzijde naar boven onder de kaars.

Voorzorgen:
Laat nooit een brandende kaars onbeheerd achter.
Hou brandende kaarsen uit het bereik van kinderen en huisdieren.
Hou brandende kaarsen op afstand van kledij, gordijnen en ander ontvlambaar materiaal.
Plaats brandende kaarsen altijd op een tochtvrije plaats.

Made in Brazil.
Product voor religieuze doeleinden.
euro 15.00


Kortingsschema:
1 = 0 %
1 = 10 %In voorraad !


Aantal