Winkelwagen

Rituele parfumsprays

<< Vorige - Volgende >>


Parfumspray 'Iemanjá' van het merk Talismã - 100 ml.


Voor innerlijke en uiterlijke schoonheid en financieel comfort.

Artikelcode: 486Parfumspray 'Iemanjá' van het merk Talismã - 100 ml.
Dit parfumspray zorgt voor lichamelijke schoonheid en aantrekkelijkheid. Dat betekent dat met het gebruik van dit parfum uw lichaam aantrekkelijk wordt voor het oog en in uw leven zich ingrijpende wijzigingen voordoen waardoor u uiterlijk mooier wordt dan ooit voorheen. Hoe zich dat precies zal manifesteren kan niemand u zeggen, maar het is een feit dat u uiterlijk heel wat knapper wordt. Dat geldt voor alle lichaamsdelen, zoals de benen, heupen, buik, borststreek, hals, gezicht, en ook wat betreft het lichaamsgewicht. Dit parfum zorgt dus voor de aantrekking van energie die uw lichaam mooi en aantrekkelijk maakt. U krijgt een knappe, charmante uitstraling.

Gebruiksaanwijzing:
  • Dit parfumspray van het merk Talismã is vervaardigd binnen de Magische Afro-Braziliaanse religie Umbanda. Het parfumspray heeft een eigen unieke samenstelling van exotische bestanddelen uit de Amazone en heeft naast z’n paranormale kracht eveneens een bijzonder aangename en helende geur.
  • Het volstaat wat van deze spray op hals, voorarmen en/of handen te vaporiseren, op een willekeurig moment waarop uzelf het nodig acht. Dit parfumspray is tevens geschikt om in woon- of werkuimtes te vaporiseren ten einde hetzelfde doel te bereiken. Bevat alcohol.
  • Inhoud: 100 ml. Flesje verpakt in hygiënisch cellofaanplastic.
  • Made in Brazil.
  • Product voor religieuze doeleinden.
euro 16.50


Kortingsschema:
1 = 0 %
1 = 10 %In voorraad !


Aantal