Winkelwagen

Rituele parfumsprays

<< Vorige - Volgende >>


Parfumspray 'Divina Justiça' van het merk Talismã - 100 ml.


Parfum voor bescherming tegen alle kwaad op basis van betere intuïtie.

Artikelcode: 510Parfumspray 'Divina Justiça' van het merk Talismã - 100 ml.
Dit parfumspray zorgt voor een complete persoonlijke bescherming tegen alle vormen van kwaad, zoals bekende en onbekende vijanden, zwarte magie, slechte buren, kwaadsprekerij, kwade geesten, alle vormen van ongeluk en tegenwerking, tegenwerkende bureaucratie, enz... . Het zorgt tevens voor een betere intuïtie, betere paranormale vermogens en boodschappen (via dromen) van uw beschermengel. Op die manier kent het parfumspray een spiritueel helende kracht.

Gebruiksaanwijzing:

  • Dit parfumspray van het merk Talismã is vervaardigd binnen de Magische Afro-Braziliaanse religie Umbanda. Het parfumspray heeft een eigen unieke samenstelling van exotische bestanddelen uit de Amazone en heeft naast z’n paranormale kracht eveneens een bijzonder aangename en helende geur.
  • Het volstaat wat van deze spray op hals, voorarmen en/of handen te vaporiseren, op een willekeurig moment waarop uzelf het nodig acht. Dit parfumspray is tevens geschikt om in woon- of werkuimtes te vaporiseren ten einde hetzelfde doel te bereiken. Bevat alcohol.
  • Inhoud: 100 ml. Flesje verpakt in hygiënisch cellofaanplastic.
  • Made in Brazil.
  • Product voor religieuze doeleinden.
euro 16.50


Kortingsschema:
1 = 0 %
1 = 10 %In voorraad !


Aantal