Winkelwagen

Rituele parfumsprays

Volgende >>


Parfumflesje 'Protetor Gigante' - Talismã - 10 ml.


Voor krachtige, algemene bescherming.

Artikelcode: 511Parfumflesje 'Protetor Gigante' - Talismã - 10 ml.
Dit parfum is binnen de Umbandareligie vervaardigd voor algemene, maar dan wel bijzonder krachtige bescherming tegen alle mogelijke gevaren en vijanden in het heden en de toekomst. Ze zorgt ervoor dat gedurende het dragen van de parfum niets of niemand u iets in de weg legt en biedt eveneens een zorgvuldige bescherming tegen mogelijke gevaren zoals: verkeersongevallen, brand, diefstal, aanranding, verkrachting, slagen en verwondingen, enz... .

Dit parfum van het merk Talismã is vervaardigd binnen de Magische Afro-Braziliaanse religie Umbanda. Het parfum heeft een eigen unieke samenstelling van exotische bestanddelen uit de Amazone en heeft naast z’n paranormale kracht eveneens een bijzonder aangename en helende geur. Het volstaat dagelijks enkele druppels op handen en hals te brengen om de gunstige werking van deze unieke Braziliaanse parfums te ontdekken. Bevat alcohol.

Gebruiksaanwijzing:
  • Dit parfum van het merk Talismã is vervaardigd binnen de Afro-Braziliaanse religie Umbanda. Het parfum heeft een eigen unieke samenstelling van exotische bestanddelen uit de Amazone en heeft naast z’n paranormale kracht eveneens een bijzonder aangename en helende geur.
  • Het volstaat wat van dit parfum op hals, voorarmen en/of handen aan te brengen, op een willekeurig moment waarop uzelf het nodig acht. Bevat alcohol.
  • Inhoud: 10 ml. Flesje in glaswerk.
  • Made in Brazil.
  • Product voor religieuze doeleinden.
euro 16.50


Kortingsschema:
1 = 0 %
1 = 10 %In voorraad !


Aantal